• Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Hoe heerlijk zou het zijn als je zonder belemmeringen en blokkades je verhaal kunt schrijven. Dat je zomaar het ene na het andere hoofdstuk schrijft, zonder dat je echt het gevoel hebt dat je aan het werk bent. Dat gevoel om IN DE SCHRIJFFLOW te zijn, waarbij het verhaal als het ware vanzelf ontstaat.

Helaas ondervinden veel schrijvers blokkades en belemmeringen bij het schrijven, of ze worden geconfronteerd met schrijfproblemen waar ze zelf niet een oplossing voor weten. Besef allereerst: je bent zeker de enige niet. Voor heel veel schrijvers – ook degenen die al diverse titels op hun naam hebben staan – zijn deze zaken heel herkenbaar:

 • Je hebt veel ideeën voor verhaallijnen, maar hoe moet je beginnen?
 • Je hebt een flitsende start gemaakt, maar dan loop je ineens vast. Hoe moet je verder?
 • Je wilt heel graag verder met je verhaal, maar hoe vind je tijd om te schrijven?
 • Je perfectionisme zit je in de weg
 • Wie ben jij dat je denkt dat je een boek kunt schrijven?

Zo zijn er belemmeringen die in jezelf zitten, maar ook problemen die door een tekort aan kennis of ervaring ontstaan. Het is zo jammer als je je hierdoor laat tegenhouden.

Deze cursus leert je hoe je in de schrijfflow komt. Je krijgt niet alleen inzicht in de blokkades die jou raken, maar ook hoe je ze oplost. Bovendien leer je hoe je zo efficiënt mogelijk met de beschikbare schrijftijd kunt omgaan. En hoe vaker je de oefeningen doet die in deze cursus aangeboden worden, hoe leuker het schrijven wordt. Want juist door de zes krachtige lessen in deze cursus, weet je zelf straks hoe je in die heerlijke schrijfflow kunt komen.

 

 

Cursusoverzicht

Cursusinformatie
Als eerste… 00:05:00
Doel van de cursus 00:05:00
Lesonderdelen 00:05:00
Einddoel van de cursus 00:05:00
Belemmeringen
Les 1 – Belemmeringen 00:11:00
Les 1 – Oefening 00:20:00
Rust
Les 2 – Rust 00:11:00
Les 2 – Oefening 00:20:00
Oplossingen
Les 3 – Oplossingen 00:12:00
Les 3 – Oefening 00:20:00
Inspiratie
Les 4 – Inspiratie 00:11:00
Les 4 – Oefening 00:20:00
Kennis
Les 5 – Kennis 00:08:00
Les 5 – Oefening 00:20:00
Flow
Les 6 – Flow 00:10:00
Les 6 – Oefening 00:20:00
Tot slot
Hoe verder? 00:05:00

Reviews

4.8

4.8
5 beoordelingen
 • 5 Sterren4
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Een duidelijke motiverende cursus. Marelle heeft verstand van zaken, zowel van lesgeven als van schrijftechnieken!

  4

  Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die twijfelen of een schrijfcursus iets voor ze is, of dat ze het eigenlijk niet helemaal aandurven. Deze cursus is een hele goede opstap! Je krijgt een goed beeld hoe de aanpak van Marelle Boersma is. Duidelijk, motiverend en je merkt met kennis van zaken. En dat laatste van zowel lesgeven als schrijftechnieken! Waarschijnlijk zal er voor “verdieping” één of meerdere vervolgcursussen nodig zijn. Maar na deze ‘schrijfflow cursus’ durf je dat waarschijnlijk aan!

 2. probleemoplossend

  5

  Als je inderdaad last hebt van een blokkade, is dit een superfijne cursus!

 3. Houd op met tobben en doe deze cursus!

  5

  Word je soms ook zo moe van jezelf als je wilt schrijven maar op de een of andere manier komt het er maar niet van? Dan is deze cursus bij uitstek geschikt om weer aan het schrijven te gaan. Marelle legt op eenvoudige manier uit wat de obstakels kunnen zijn en hoe je die kunt oplossen. Leuke beknopte cursus die mij weer op het schrijfpad heeft geholpen.

 4. Duidelijk en overzichtelijk om het juiste doel te bereiken

  5

  Marelle geeft in een overzichtelijk stappenplan de juiste tips en instructies die kunnen helpen bij het schrijfproces. De korte begeleidende filmpjes zijn ook aangenaam om te beluisteren en helpen je verder op weg. De opdrachten geven je nog een extra duwtje in de rug. Een aanrader!

 5. Fijne en duidelijke cursus

  5

  Duidelijke filmpjes en fijne inspiratie oefeningen. Goed om te zien welke blokkades er kunnen optreden en wat je er dan aan kunt doen. Met name de inspiratie oefeningen hebben mij weer goed op weg geholpen.

top
© 2024 Online Schrijfschool - Powered by Maatos