• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Gebruikersvoorwaarden

Voorwaarden Maatos

Voorwaarden Online Schrijfschool

Aanmelden

Door je aan te melden voor een online schrijfcursus ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Na aanmelding en het voldoen van het cursusgeld, kun je direct aan de slag in de online leeromgeving van de Online Schrijfschool.

Lesmateriaal

De lessen, oefeningen en schrijfopdrachten kun je volgen via de online leeromgeving die toegankelijk is via een eigen inlog met password. Er is verder geen noodzaak om ander studiemateriaal aan te schaffen.

Copyright

De copyright van het lesmateriaal ligt bij Marelle Boersma en de andere docenten van de Online Schrijfschool. Deze informatie mag niet zonder toestemming van de auteur doorgegeven worden aan anderen.

Privacy

Jouw schrijfopdrachten en/of gedeeltes van je verhaal zijn veilig bij ons. Wij begrijpen als geen ander hoe kwetsbaar schrijven kan zijn. We zullen nooit teksten van jouw hand met anderen delen, tenzij met uitdrukkelijke toestemming.

Met alle informatie die door of over deelnemers verstrekt wordt, vooraf of tijdens de cursus of schrijfsessie en waarvan verwacht kan worden dat deze informatie vertrouwelijk van aard is, wordt door alle schrijfdocenten van de Online Schrijfschool vertrouwelijk omgegaan.

Verhindering/annulering

Aangezien het een online cursus is, is er van verhindering of annulering geen sprake. Je kunt de cursus doen op dagen dat het jouzelf uitkomt.

Mocht jouw schrijfdocent ziek zijn of (langdurig) niet in staat zijn om te werken, dan zal een andere schrijfdocent van de Online Schrijfschool de begeleiding overnemen. Hiervan stel ik je zo snel mogelijk op de hoogte.

Vragen en klachten

Hoewel we er alles aan doen om het leer- en schrijfproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kan het toch zijn dat er vragen of problemen ontstaan. In dat geval kun je altijd een mail sturen via info@marelleboersma.nl Ik zal deze binnen een week beantwoorden.

Ik zal mijn uiterste best doen om, in gezamenlijk overleg, tot een goede oplossing te komen.

Komen we er samen niet uit dan zal ik deze klacht voorleggen aan de Raad van Advies, bestaande uit Freerk Teunissen (School voor schrijftraining) en Janneke van Heugten (mediaplatform VIDM), die binnen een termijn van vier weken advies zal geven. Is er meer tijd nodig, dan wordt u binnen deze termijn daarvan op de hoogte besteld. Klachten worden door alle partijen vertrouwelijk behandeld. Dit betekent dat de partijen alleen onderling informatie uitwisselen over de klacht, totdat de directie of de Raad van Advies een uitspraak heeft gedaan over de afhandeling van de klacht. Het is niet de bedoeling dat partijen voor die tijd informatie over de klacht naar buiten brengen, bijvoorbeeld via sociale media.

Het advies is van deze Raad is bindend voor beide partijen; eventuele consequenties worden door het instituut snel afgehandeld. Er is een klachtenprotocol aanwezig.

Marelle Boersma

www.marelleboersma.nl
www.onlineschrijfschool.nl

top
© 2023 Online Schrijfschool - Powered by Maatos